Nurse Suits Printed Short Sleeves factory and suppliers | Longway

Cocog Mantri Dicitak Short sleeves

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Ngaran produk : seragam Médis | Eneng seragam | cocog Eneng urang

Artikel No. : HDT-16-06 / -07 / -08

Warna : bodas / pink / lampu bulao / biru

gambaran:

65% poliéster sarta 35% katun ku finish leungeun hardwearing tapi lemes

leungeun baju pondok tur leungeun baju panjang gaya anu aya.

HXT-16-05 06 07

HXT-16-02 YX-16-01 02

HXT-16-03


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    WhatsApp Online Chat!