Y20 Cotton Hospital Bed Linen Purple Yellow Stripes factory and suppliers | Longway

Y20 Rumah Sakit Kapas Pesanggrahan linen Ungu Konéng stripes

Pondok Description:

Bahan: Kapas

stripes konéng ungu


jéntré produk

Tags produk

Ngaran produk : Rumah Sakit Pesanggrahan linen / Rumah Sakit parabot keur sare siapkeun (Y20 ungu konéng belang)

Artikel No. : LW-BDL-stripes

Parabot keur sare Siapkeun Ukuran:

Duvet Cover: 230cm * 160cm

Datar Pesanggrahan Lambaran: 270cm * 170cm

Bantal Case: 75cm * 45cm

(Coutoured Lambaran dipasangan bisa dijieun nurutkeun ukuranana matress rumah sakit.)

Warna : rupa stripes

bahan :

Katun atawa poli-katun bahan adun aya. Rinci saperti kieu:

Y20: Kapas C40S × 110 × 90

Fitur séjén :

lalawanan ka klorin pemutihan

thermostability

lalawanan pilling

fastness warna tinggi


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    WhatsApp Online Chat!