Y12 Poly Cotton Hospital Bed Linen Green Stripes with Flower factory and suppliers | Longway

Y12 poli Rumah Sakit Kapas ranjang linen Héjo stripes kalawan Kembang

Pondok Description:

bahan:

Y12 T65C35 65% poliéster + katun 35%

katun Y13

Warna: belang héjo lampu jeung kembang


jéntré produk

Tags produk

Ngaran produk : Rumah Sakit Pesanggrahan linen / Rumah Sakit parabot keur sare siapkeun (rupa stripes)

Artikel No. : LW-BDL-stripes

Parabot keur sare Siapkeun Ukuran:

Duvet Cover: 230cm * 160cm

Datar Pesanggrahan Lambaran: 270cm * 170cm

Bantal Case: 75cm * 45cm

(Coutoured Lambaran dipasangan bisa dijieun nurutkeun ukuranana matress rumah sakit.)

Warna : rupa stripes

bahan :

Katun atawa poli-katun bahan adun aya. Rinci saperti kieu:

Y9: Kapas C21S × 68 × 60 belang abu kalayan kembang / belang biru kalayan kembang

Y10: poli Kapas T65 / C35 32S × 130 × 70 belang abu kalayan kembang

Y11: Kapas C21S × 68 × 60 belang pink kalayan kembang

Y12: poli Kapas T65 / C35 32S × 130 × 70 belang héjo kalayan kembang

Y13: Kapas C32S × 130 × 70 belang héjo kalayan kembang

Fitur séjén :

lalawanan ka klorin pemutihan

thermostability

lalawanan pilling

fastness warna tinggi


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    WhatsApp Online Chat!