E21 Cotton Hospital Bed Linen for Paediatrics factory and suppliers | Longway

É21 Rumah Sakit Kapas Pesanggrahan linen keur Paediatrics

Pondok Description:

Bahan: katun

Warna: bulao kalawan Kitty


jéntré produk

Tags produk

Ngaran produk : Rumah Sakit Pesanggrahan linen / Rumah Sakit parabot keur sare siapkeun (design kartun)

Artikel No. : LW-BDL-murangkalih

Parabot keur sare Siapkeun Ukuran:

Duvet Cover: 230cm * 160cm

Datar Pesanggrahan Lambaran: 270cm * 170cm

Bantal Case: 75cm * 45cm

(Coutoured Lambaran dipasangan bisa dijieun nurutkeun ukuranana matress rumah sakit.)

Warna : design kartun

bahan :

Katun atawa poli-katun adun / bahan CVC aya. Rinci saperti kieu:

Y14: Kapas C40S × 133 × 72 Bingah Ladang

É21: Kapas C21S × 108 × 58 Blue Kitty

É21: PolyCotton T65 / C35 32S × 130 × 70 Kitty Xuping

Y2: Kapas C21S × 68 × 60 Winnie biruang

Y7: Kapas C21S × 108 × 58 Kitty Xuping

Y18: Kapas C32S × 130 × 70 biruang biru cupang

Y18: Kapas C32S × 130 × 70 cupang biruang konéng

 

Fitur séjén :

lalawanan ka klorin pemutihan

thermostability

lalawanan pilling

fastness warna tinggi


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    WhatsApp Online Chat!