D4 Cotton Blue Color Hospital Bed Linen factory and suppliers | Longway

D4 Kapas Blue Rumah Sakit Warna Pesanggrahan linen

Pondok Description:

Bahan: Kapas

Warna: bulao


jéntré produk

Tags produk

Ngaran produk : Rumah Sakit Pesanggrahan linen / Rumah Sakit parabot keur sare siapkeun (bulao lampu)

Artikel No. : LW-BDL-lampu bulao

Parabot keur sare Siapkeun Ukuran:

Duvet Cover: 230cm * 160cm

Datar Pesanggrahan Lambaran: 270cm * 170cm

Bantal Case: 75cm * 45cm

(Coutoured Lambaran dipasangan bisa dijieun nurutkeun ukuranana matress rumah sakit.)

Warna : biru lampu

bahan :

Katun atawa poli-katun bahan adun aya. Rinci saperti kieu:

D4: Kapas C21S × 108 × 58

D6: Kapas C21S × 100 × 50

E1: Kapas C21S × 68 × 60

Y5: Kapas C32S × 130 × 70

C-34 poliéster katun T65 / C35 23S × 104 × 61

 

Fitur séjén :

lalawanan ka klorin pemutihan

thermostability

lalawanan pilling

fastness warna tinggi

Urang bisa nyitak logo rumah sakit sarta ngaran onto nu parabot keur sare diatur nurutkeun sarat customer.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    WhatsApp Online Chat!