Nurse Suits Printed Short Sleeves factory and suppliers | Longway

Suits Perawat Dicetak Lengan

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Jeneng Product : Seragam Medical | Perawat Seragam | cocog Perawat kang

Artikel No. : HDT-16-06 / -07 / -08

Warna : putih / Jambon / cahya biru / biru

Description :

65% polyester lan 35% katun karo Rampung tangan hardwearing nanging alus

kantong cekak lengan panjang gaya kasedhiya.

HXT-16-05 06 07

HXT-16-02 YX-16-01 02

HXT-16-03


  • Previous:
  • Next:

  • Langganan Kanggo Newsletter Kita

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Tindakake kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    Tampilan Online Chat!