Standards Retardancy Flame

  Rasukan digunakake ing paling umum spasi (kalebu rumah sakit, omah-omahé Nursing, sekolah, gréja, auditoriums, bioskop, lan liyane.) Sing bakal certified minangka retardant semangat. negara duwe beda standar babagan semangat retardancy.

  UK:  BS 5867-2: test Flammability kanggo rasukan kanggo angin lan drapes 

  Requirements Test:

Tipe:

  kain diuji sadurunge lan sawise reresik.

  A sampel kain diselehake vertikal ing pigura logam. Pigura logam loro pelaku pangukuran. Geni wis Applied kanggo lumahing kain kanggo 10 detik.

Results: kain liwat FR iki standar yen:

1) .Ing panandha kapisan ora terpenggal dening semangat;

2) semangat .Ing ora diobong liwat menyang sudhut pigura logam.

  Tipe B:

  Kain diuji sadurunge lan sawise reresik ( 12 siklus  BS EN ISO 10528 Standard Prosedur Washing ing 75 ° C lan banjur baris pepe).

  A sampel kain diselehake vertikal ing pigura logam. Geni wis Applied kanggo lumahing kain kanggo 15 detik.

Results: kain liwat FR iki standar yen:

1) semangat .Ing ora diobong liwat menyang sudhut pigura logam;

2) .Ora ana ukuran droplèt kobong.

  Koleksi C (standar dhuwur):

  Kain diuji sadurunge lan sawise reresik. ( 50 siklus  BS EN ISO 10528 Standard Prosedur Washing ing 75 ° C lan panas banjur kurang lan banjur tumble pepe.)

  A sampel kain diselehake vertikal ing pigura logam. Geni wis Applied kanggo lumahing kain kanggo 5 detik, 15 detik, 20 detik lan 30 detik.

Results: kain liwat FR iki standar yen:

1) .Ing sawise semangat lan afterglow ora ngluwihi 2,5 detik;

2) semangat .Ing ora diobong liwat menyang sudhut pigura logam;

3) .Ora ana ukuran droplèt kobong.

  LONGWAY Flame retardant langsir kain tundhuk karo BS5867-2 Koleksi C  syarat.

USA: NFPA 701

NFPA (National Fire Association Protection US) wis macem-macem standar gumantung carane kain sing bakal digunakake. Ing cilik saka draperies, angin, lan tekstil hanging padha, standar sing ditrapake punika  NFPA 701 Standard Metode saka tes Fire kanggo Flame Panyebaran Textiles lan Films.

NFPA 701 Test Cara Salah (cocok kanggo rasukan kurang saka 700gsm utawa 21oz / yard kothak ): spesimen sing kapapar igniting semangat kanggo 45 detik. Kanggo pass NFPA 701 Test Cara Salah,

1) .Ing bobot mundhut rata-rata saka spesimen bakal 40% utawa kurang lan

2) .Fragments ampas conto sing tiba menyang kamar test ora bakal terus diobong kanggo luwih saka 2 detik.

NFPA 701 Test Cara Loro (cocok kanggo rasukan over700gsm utawa 21oz / yard kothak ): semangat sing wis Applied ngisor pojok ngisor spesimené kanggo rong menit lan banjur mundur. Kanggo pass NFPA 701 Test Cara Two,

1) dienggo conto ora terus murub kanggo luwih saka 2 detik sawise test semangat iku revmove saka kontak karo spesimené;

2) .Sing dawa char samubarang spesimené warata siji ngirim ora ngluwihi 435mm (17.1 in); kanggo lempitan spesimené 1050mm (43.1 in);

3) pangginaan bagian utawa ampas conto Mudhun menyang floorof apparatus test ora kudu terus kobong kanggo luwih saka 2 detik sawise sik njongko lantai.

 Reresik lan Water Leaching Tata cara : Nalika Produsèn claims kain nahan semangat perlawanan sawise reresik utawa cuaca, materi bakal uga dites sawise wis ngalami kondisi cahya sing ditrapake kanggo nggunakake sawijining dimaksudaké, garing reresik (3 siklus) , laundering (5 siklus) utawa cahya liyane kanggo banyu (babar blas nyemplungaken ing kapal ingkang ngandhut banyu tunyuk ing suhu kamar kanggo ora kurang saka 72 jam).

  Kejabi ndhuwur standar UK lan Amerika Serikat, ana sawetara standar liyane ing beda countries.In Eropah lan Australia, ing standar paling dijawab ing industri sing Prancis, Jerman lan standar Inggris. Bubar, uga ing Eropah EN 13773 standar  kanggo angin wis dadi luwih umum. 

Germany: DIN 4102

France: NFP 92-503

Australia: A1530.2


Post wektu: Sep-17-2018

Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Tampilan Online Chat!