Medical Scrubs Solid Colors factory and suppliers | Longway

Jepang Medical Colors Solid

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Jeneng Product : Seragam Medical | Scrubs

Artikel No. :

Warna : putih / biru / ijo / pink / kain / dicithak

Description :

Cotton utawa akeh-katun bahan gabungan kasedhiya

kantong cekak lengan panjang gaya kasedhiya.

V-neck

Telung kanthong (1 mriksa kanthong + 2 ngisor sisih kanthong)


  • Previous:
  • Next:

  • Langganan Kanggo Newsletter Kita

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Tindakake kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    Tampilan Online Chat!