Y20 Cotton Hospital Bed Linen Purple Yellow Stripes factory and suppliers | Longway

Y20 Hospital Cotton Bed Linen Purple Kuning Stripes

Short Description:

Material: Cotton

loreng kuning Purple


Detail produk

Tags Product

Jeneng Product : Hospital Bed Linen / Hospital Bedding Set (Y20 kain kuning belang)

Artikel No. : LW-BDL-loreng

Bedding Set Size:

Duvet Cover: 230cm * 160cm

Flat Bed Sheet: 270cm * 170cm

Pillow Case: 75cm * 45cm

(Coutoured Sheet Dog bisa digawe miturut ukuran matress rumah sakit.)

Warna : macem-macem loreng

Material :

Cotton utawa akeh-katun materi gabungan dhuwur. Details minangka nderek:

Y20: Cotton C40S × 110 × 90

Fitur liyane :

resistance kanggo khlor bleaching

thermostability

resistance Pilling

fastness werna dhuwur


  • Previous:
  • Next:

  • Langganan Kanggo Newsletter Kita

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Tindakake kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    Tampilan Online Chat!