Y12 Poly Cotton Hospital Bed Linen Green Stripes with Flower factory and suppliers | Longway

Y12 Akeh Hospital Cotton Bed Linen Green Stripes karo Kembang

Short Description:

Material:

Y12 T65C35 65% polyester + katun 35%

katun Y13

Warna: belang ijo cahya karo kembang


Detail produk

Tags Product

Jeneng Product : Hospital Bed Linen / Hospital Bedding Set (macem-macem loreng)

Artikel No. : LW-BDL-loreng

Bedding Set Size:

Duvet Cover: 230cm * 160cm

Flat Bed Sheet: 270cm * 170cm

Pillow Case: 75cm * 45cm

(Coutoured Sheet Dog bisa digawe miturut ukuran matress rumah sakit.)

Warna : macem-macem loreng

Material :

Cotton utawa akeh-katun materi gabungan dhuwur. Details minangka nderek:

Y9: Cotton C21S × 68 × 60 belang werna abu-abu karo kembang / belang biru karo kembang

Y10: Akeh Cotton T65 / C35 32S × 130 × 70 belang werna abu-abu karo kembang

Y11: Cotton C21S × 68 × 60 belang pink karo kembang

Y12: Akeh Cotton T65 / C35 32S × 130 × 70 belang ijo karo kembang

Y13: Cotton C32S × 130 × 70 belang ijo karo kembang

Fitur liyane :

resistance kanggo khlor bleaching

thermostability

resistance Pilling

fastness werna dhuwur


  • Previous:
  • Next:

  • Langganan Kanggo Newsletter Kita

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Tindakake kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    Tampilan Online Chat!