E21 Cotton Hospital Bed Linen for Paediatrics factory and suppliers | Longway

E21 Hospital Cotton Bed Linen kanggo Paediatrics

Short Description:

Material: Cotton

Warna: biru karo kitty


Detail produk

Tags Product

Jeneng Product : Hospital Bed Linen / Hospital Bedding Set (desain kartun)

Artikel No. : LW-BDL-pediatric

Bedding Set Size:

Duvet Cover: 230cm * 160cm

Flat Bed Sheet: 270cm * 170cm

Pillow Case: 75cm * 45cm

(Coutoured Sheet Dog bisa digawe miturut ukuran matress rumah sakit.)

Warna : desain kartun

Material :

Cotton utawa akeh-katun gabungan / materi CVC dhuwur. Details minangka nderek:

Y14: Cotton C40S × 133 × 72 Happy Farm

E21: Cotton C21S × 108 × 58 Blue kitty

E21: PolyCotton T65 / C35 32S × 130 × 70 Kitty Pink

Y2: Cotton C21S × 68 × 60 Winnie bear

Y7: Cotton C21S × 108 × 58 Kitty Pink

Y18: Cotton C32S × 130 × 70 bear biru Dreamy

Y18: Cotton C32S × 130 × 70 Dreamy bear kuning

 

Fitur liyane :

resistance kanggo khlor bleaching

thermostability

resistance Pilling

fastness werna dhuwur


  • Previous:
  • Next:

  • Langganan Kanggo Newsletter Kita

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Tindakake kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    Tampilan Online Chat!