D4 Cotton Blue Color Hospital Bed Linen factory and suppliers | Longway

D4 Cotton Biru Hospital Warna Bed Linen

Short Description:

Material: Cotton

Warna: biru


Detail produk

Tags Product

Jeneng Product : Hospital Bed Linen / Hospital Bedding Set (biru)

Artikel No. : LW-BDL-cahya biru

Bedding Set Size:

Duvet Cover: 230cm * 160cm

Flat Bed Sheet: 270cm * 170cm

Pillow Case: 75cm * 45cm

(Coutoured Sheet Dog bisa digawe miturut ukuran matress rumah sakit.)

Warna : biru

Material :

Cotton utawa akeh-katun materi gabungan dhuwur. Details minangka nderek:

D4: Cotton C21S × 108 × 58

D6: Cotton C21S × 100 × 50

E1: Cotton C21S × 68 × 60

Y5: Cotton C32S × 130 × 70

C-34 Polyester katun T65 / C35 23S × 104 × 61

 

Fitur liyane :

resistance kanggo khlor bleaching

thermostability

resistance Pilling

fastness werna dhuwur

Kita bisa print logo rumah sakit lan jeneng dhateng sprei nyetel miturut sarat customer.


  • Previous:
  • Next:

  • Langganan Kanggo Newsletter Kita

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Tindakake kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    Tampilan Online Chat!